Χτίζοντας Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Η GRIGI είναι μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στο Χονδρικό Εμπόριο Διανομής καλλυντικών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Γεώργιο Γρηγοριάδη που με γνώμονα την πολλή δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο του καλλυντικού δημιούργησε μια επιχείρηση που μεγάλωνε με το χρόνο, βελτίωνε διαρκώς την φήμη και καταξίωση της στον Ελληνικό επιχειρηματικό χώρο.

Στην εξέλιξη της η εταιρεία συντόνισε την ανάπτυξη της, βάζοντας τις βάσεις για ένα πιο δυναμικό και ευέλικτο σχήμαδιεύρυνσης του δικτύου διανομής της, ενισχύοντας τον πελατοκεντρικο χαρακτήρα της, παράλληλα με την ενίσχυση τηςεξωστρέφειας της συμμετέχοντας στην Ελληνική και Διεθνή εκθεσιακή αγορά, αποτέλεσε το πιο ισχυρό εργαλείο της σε ότιαφορά << την εικόνα του αύριο>> χτίζοντας εμπειρία, δύναμη και αξιοπιστία στις εμπορικές της σχέσεις.

Η λειτουργία της επιχείρησης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τόσο πολιτικές MASS MARKET SALES όσο και CUSTOM MARKET SALES.

Τα καλλυντικά GRIGI MAKE UP προβεβλημένα και αναγνωρισμένα στην βάση διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντωνκαλλυντικών, μαζί με τα υπόλοιπα trademark προϊόντων ομορφιάς προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλεγμένωνπροϊόντων προώθησης περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος.

Η δύναμη της επιχείρησης μας βρίσκεται στο να μπορεί να κατανοεί με μεγάλη ευαισθησία και να προσαρμόζεται στιςσημερινές ανάγκες των πελατών σε ότι άφορα τις προτιμήσεις τους, τις τάσεις στην μόδα και πως αυτές επηρεάζουν τοντρόπο ζωής τους. Στην συνέχεια να διαθέτει αυτά τα προϊόντα, υπογραμμίζοντας την απόλυτη ομορφιά.

Η Αποστολή της Εταιρείας

  • Να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα στην εξυπηρέτηση πελατών.
  • Να παρουσιάζει προϊόντα που ομορφαίνουν και αποκαλύπτουν την προσωπικότητα του πελάτη.
  • Να προσφέρει τα μυστικά της ομορφιάς αλλά και τις καλύτερες συμβουλές και στους πελάτες της ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Η Στρατηγική μας σε 4 βασικούς Άξονες

Ποιότητα - Brand Growth - Προϊόντα Νέας Τεχνολογίας - Eπαγγελματισμός

Οι Στόχοι μας

  • Να προσφέρουμε ισχυρότερη διαφοροποίηση στις κατηγορίες προϊόντων, καθοδηγούμενοι από τις ανάγκες των πελατών. Την δημιουργία ισχυρή εταιρικής "εικόνας" μέσα από στοχευόμενες ενέργειες προώθησης και προβολής τωνπροϊόντων μας.
  • Να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση σε προϊόντα που ενσωματώνουν καινοτόμες, νέες τεχνολογίες δημιουργώντας υψηλήπροστιθέμενη αξία.
  • Να ενσωματώνουμε την υψηλή ποιότητα, την τεχνολογία και την άμεση προσαρμογή της εταιρείας σε ότι αφορά στιςεξελίξεις της αγοράς στο χώρο των καλλυντικών.

Το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας να είναι είναι η δημιουργία μια ενιαίας "πλατφόρμας" επικοινωνίας καιπροβολής των προϊόντων μας που βεβαιώνουν την ιδιαιτερότητα τους μέσα από την ισχυρή αίσθηση:

Χρώματος - Αισθησιακής Ζεστασιάς - Πάθος για Λάμψη - Style - Ongoing Trend

Iδιαίτερη συμβολή στις επιτυχημένες δραστηριότητες μας έχει το προσωπικό της εταιρείας που χαρακτηρίζεται για τοήθος τους και συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την διοίκηση.

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας μαζί με τους ανθρώπους μας.

GRIGI TEAM