ΕΤΑΙΡΕΙΑ

About GRIGI

Η GRIGI είναι μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στο Εμπόριο Διανομής  Καλλυντικών στην Ελλάδα. Τα αποκλειστικά εμπορικά σήματα ομορφιάς και περιποίησης σώματος  είναι  αναγνωρισμένα και  προβεβλημένα  στην βάση διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων καλλυντικών.

Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε καλλυντικά άριστης ποιότητας, πάντα σε value for money τιμές, ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς που απαντούν στις ανάγκες του σήμερα, ενώ παράλληλα έχουν εύκολη πρόσβαση πώλησης μέσω της ιστοσελίδας μας. 

Η αποστολή της GRIGI και συγχρόνως επιχειρησιακή της κουλτούρα είναι να λειτούργει, να ζει, και να συναλλάσσεται συνεχώς με τον καταναλωτή με συνέπεια και  υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Βασικό στοιχείο για την επιτυχία μας είναι η διάθεση στην αγορά ισχυρών brand name με ιδιαίτερη ταυτότητα και φανατικό κοινό όλων των ηλικιών για κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας.  

Η πολυετή μας παρουσία στο χώρο του καλλυντικού διασφαλίζουν στους πελάτες μας τις υπηρεσίες και την ποιότητα που αξίζουν. Προσφέρουμε με συνέπεια τα πλέον δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς με τα υψηλότερα ποιοτικά standards

Για να ενημερώνεστε σχετικά με την εταιρεία μας, όπως επίσης και για  τις καλύτερες συμβουλές η τελευταίες τάσεις σε επίπεδο προϊόντων ομορφιάς, παρακαλούμε ακολουθήστε μας στο instagram: @grigimakeup ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/Grigimakeup

 

Καλώς ήρθατε στην GRIGI